Minibusser til den store eller sammenbragte familie. Eller til dem, der aldrig ønsker at spekulere på, om der er plads nok i bilen.

Alle har brug for plads i hverdagen og når du vælger bil, er det vigtigt at finde én der hjælper dig og din familie godt på vej hver eneste dag. Er det en barnevogn og flere autostole der behøves plads til? Er det golftasken eller hobbyen der kræver større udstyr end en stationcar kan bære? Eller er det blot friheden til aldrig at skulle bekymre sig om plads i bilen du har i tankerne? – så er hér flere bud på biler der imødekommer disse behov.

Bilerne herunder hører alle under kategorien “den perfekte familiebil” – fordi vi hos Autoa mener, at den fleksibilitet, plads og komfort du får i en minibus, giver en kæmpe portion af frihed for både dig og din familie. Alle biler her på siden kan rumme mellem 8-9 personer og de fleste har sædeindretninger der gør, at du helt selv kan bestemme hvordan indretningen skal være – samt hvor mange sæder der skal i brug.  

Når du er klar til en prøvetur, så tag familien under armen og besøg Autoa. Du kan booke tid online til prøvetur lige her.

Fremhævede minibus modeller:

Ford Tourneo Custom

Få plads til hele familien og mer’ – i den nye Ford Tourneo Custom. Læs meget mere her.

Opel Vivaro

Opel Vivaro giver dig plads, øget sikkerhed og en økonomisk motor. Læs meget mere her.

Peugeot Expert Traveller

Peugeot Traveller – en sikker bil med optimal pladsudnyttelse. Læs meget mere her.

VW Caravelle

Caravelle byder på moderne infotainmentsystemer og komfortabelt kabinedesign. Læs meget mere her.

VW Multivan

Interiør i høj kvalitet og en rummelige og alsidige kabine – finder du i Multivan’en. Læs meget mere her.