El & Hybrid biler uden afgift

Her på siden finder De et udvalg af vores El og Hybrid biler uden afgift.  Læs meget mere om bilerne ved at klikke på dem. Du kan også komme forbi vores showroom på Grenåvej 26, 8960 Randers, og få en snak med en af vores dygtige elbils specialister eller ringe til os på 41 48 48 45

Miljørigtige biler er kommet for at blive, og der kommer flere og flere elbiler og hybridbiler på de danske veje.

Elbilers rækkevidde:
Elbiler har forskellige rækkevidder, og de varierer fra godt 150 km til over 500 km ved et blandet kørselsmønster. Det allervigtigste er, at du på forkant har skrinlagt dit kørselsbehov, således du vælger den rigtige bil. Endvidere er det nødvendigt at vide, hvor langt du kan køre uden at skulle oplade bilen. Og sidst men ikke mindst er din kørselsstil også en faktor, der indkalkuleres i dette regnestykke.Du kan forvente længere distancer på en opladning, hvis du kører blandet kørsel i byen og på landevej. Motorvejen kræver lidt mere.

Hybridbilers rækkevidde
For plug-in-hybrid biler, der kører på både strøm og benzin eller diesel, er rækkevidden slet ikke noget, der er grund til at bekymre sig om. Løber bilen tør for strøm, kan den køre på enten benzin eller diesel og tankes normalt som vores traditionelle biler.