Brugte handicapbiler med afgift

Herunder finder De et udvalg af vores minibusser der er indrettet til befordring med kørestol. Disse handicapbiler henvender sig til folk som enten har mistet deres bevilling eller som har fået afvist en afgiftsfri bil fra kommunen.

Alle nedenstående biler er incl. fuld afgift og er til almindeligt kørekort.
Bemærk at vi ALTID har omkring 5-8 brugte handicapbiler på vej ind, som ikke er på hjemmesiden. Så hvis De ikke finder hvad De søger, vil vi helt sikkert kunne være behjælpelige med at finde den minibus som dækker Deres behov.

Har du et spørgsmål eller har du brug for uforpligtende rådgivning, så er du altid velkommen til at skriv til Jonas via formularen. Han er også at træffe alle hverdage fra 8-17 på tlf: 2070 2860 – her sidder han klar til at hjælpe dig bedst muligt.

Mød Jonas - din rådgiver

Jonas er vores konsulent inden for bl.a handicapbiler med afgift og det vil ofte være ham du møder eller snakker med, når din/jeres bil skal indrettes eller når du står og mangler en brugt handicapbil eller liftbil på fuld afgift.

Finansiering/Leasing 
Vi tilbyder finansiering og Leasing til både private- og erhvervskunder og så gøres det hele på bare 5 minutter. Klik her for mere information eller kontakt os gerne hvis De har yderligere spørgsmål. 

Få mere information omkring brugte handicapbiler på vores søsterside www.brugthandicapbil.dk